top of page

Bytte og retur når du handler hos oss

Av og til passer ikke varen slik som man hadde trodd, eller det kan være en feil på varen som . Alle kjøp i nettbutikken tessembrudesalong.no gir deg etter loven 14 dagers ubetinget angrerett fra dagen du mottar varen. 

I pakken som du mottar med varen finner du et angrerettskjema som må fylles ut. For gyldig retur må varen være i ubrukt stand, og alle merkelapper må være inntakte. 

Når du skal returnere en vare ber vi om at sender den senest 12 dager etter at du mottok den, og send oss gjerne en mail om at den er på vei. Adresse for retur av varen står på angrettsskjema.

 

Forsendelseskostnad for retur og bytte dekkes av kjøperen, og det er kjøperen som er ansvarlig for at pakken kommer frem til oss. 

Så fort vi har mottatt vare i retur vil vi utbetale kjøpesummen. Normalt vil pengene være på konto innen 7 dager fra vi har mottatt varen hos oss. 

For bytte av varer ber vi deg ta kontakt med oss slik at vi får lagt av de produktene du ønsker, så vil vi sende disse så fort vi har mottatt varen som skal byttes. 

Hvis retur av vare gjelder en reklamasjon vil vi behandle denne etter forbrukerkjøpsloven. Ved reklamasjon ønsker vi at du tar kontakt på telefon eller e-post slik at vi kan få en nærmere beskrivelse av mangelen som ligger til grunn for reklamasjonen. Ved reklamasjon vil vi dekke omkostninger for forsendelse. 

Generelle kjøpsvilkår for våre kunder i nettbutikken

Alle priser oppgitt i nettbutikken er i norske kroner og inkludert 25% merverdiavgift. Prisen som oppgis i kjøpsøyeblikket inkluderer MVA, fakturagebyr og fraktkostnader. Varene kan leveres med Posten/Bring. Ved levering tilkommer portokostnader dersom fri frakt ikke spesifikt kommer frem av ordren. Levering kan kun skje til adresser på Fastlands Norge. Levering til andre steder f.eks Svalbard skjer etter nærmere avtale.

Etter å ha fullført en ordre vil du motta en ordrebekreftelse på mailadressen du oppgav da du handlet. Dette er kun er oversikt over bestillingen og ikke en garanti for at alle varer er på lager. Når din ordre er godkjent vil man få tilsendt en ny mail med kvittering fra kjøpet. Vær oppmerksom på at du taster inn riktig adresse da man ikke vil motta ordrebekreftelse/kvittering fra om den oppgis feil. 

Vi tar forbehold om at enkelte varer kan være utsolgt til tross for at den er tilgjengelig i nettbutikken. Om dette skulle inntreffe vil vi ta kontakt med kunde så raskt som mulig og finne en løsning. For enkelte varer kan farge på bilde i nettbutikken avvike noe fra faktisk farge på produktet. Sande Fashion AS er ansvarlig for alle korttransaksjoner gjort gjennom Tessembrudesalong.no. 
 
 Leveringsmetoder

Vi leverer våre varer ved bruk av følgende tjeneste: 

Sporingspakke – Posten/Bring
Dette er en klimanøytral servicepakke og vi tilbyr fast lav pris på 50.-. Sendingen er da sporbar og leveres til nærmeste postkontor eller post-i-butikk. Du vil motta hentemelding på SMS/mail så det er viktig å opp gi korrekt mobilnummer og mailadresse når du legger ordren.

Normal leveringstid: 1-3 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

Tessem Brudesalong firmainformasjon:
Juridisk enhet: Sande Fashion AS 
Organisasjonsnummer: 913 157 575
Postadresse: Kongens Gate 21, 7012 Trondheim
E-post: post@tessembrudesalong.no

Payment Methods

Betalingsmetoder

All betaling i nettbutikken skjer med kort. 

Kortbetaling
Du kan betale med alle kjente kredittkort.  Betalingsformidleren Stripe som er internasjonal annerkjent aktør håndterer kortopplysningene. De sørger for en trygg håndtering av dine kortopplysninger.

bottom of page